Daikin Caldo II XRH30 med Optimised Heating 4+

Introduktionen av Daikin Caldo II XRH30 revolutionerar uppvärmning och kyla i Gästrikland. Denna toppresterande luft-luftvärmepump är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat med det miljövänliga köldmediet R32.

Energieffektivitet i Framkant

Daikins Caldo II XRH30 är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad med energiklass A+++. Med sin kapacitet på 6,7 kW för värme och 4,5 kW för kyla, erbjuder den en årsverkningsgrad på SCOP 5,12 och en verkningsgrad COP på 5,34.

Garanti och Försäkring

Vi erbjuder en 6-års totalgaranti från Daikin Sweden AB på Daikin Caldo II XRH30, vilket inkluderar både reservdelar och arbete. Dessutom kan försäkring för år 7-16 köpas till via Arctic.

Daikin's Unika Teknologier

Daikin Caldo II XRH30 är utrustad med unika funktioner som Heat Boost för snabbare temperaturökning, Optimised Heating 4+ för att säkerställa minst nominell effekt ner till -25°C, korrosionsskyddad utomhusdel, och en frihängande värmeväxlare utan strömslukande värmekabel. Dessutom har den en "öppen spis logik", vilket innebär att den kan anpassa sin drift när en öppen spis används för att hålla en jämn och behaglig temperatur i hemmet.

Avancerad Luftrening och Wi-Fi Styrning

Caldo II XRH30 har ett luktborttagande titanapatit filter som fångar upp damm, bakterier, virus och allergener, samt en Flash Streamer som bryter ner virus- och mögelpartiklar. För optimal kontroll och bekvämlighet inkluderar den Wi-Fi styrning. Med hjälp av appen DAIKIN RESIDENTIAL CONTROLLER kan du ändra termostaten, ställa in temperaturscheman, granska din energiförbrukning och mycket mer.

Kontakta oss för Pris och Offert

Vi erbjuder standard- och totalinstallationer, inklusive ROT-avdrag. Kontakta oss för att få en offert på Daikin Caldo II XRH30. Skicka ett mejl till info@gvkab.se eller besök vår kontaktsida.
 

Service

För mer information om vår service, besök vår servicesida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra ditt hem i Gästrikland med den energieffektiva och kraftfulla Daikin Caldo II XRH30 värmepumpen.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström