Daikin FFA50A Designkassett - Klimatlösning i Gästrikland

Framtidens luftkonditionering från Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör inom Gästrikeland

Välkommen till Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör av luftvärmepumpar och luftkonditioneringslösningar i Gästrikland. Vi är stolta över att presentera Daikin FFA50A-RXM50M9, en elegant designkassett som integreras helt plant med undertaket.

Produktbeskrivning:

Daikin FFA50A-RXM50M9 är mer än bara en luftkonditioneringsenhet. Det är en perfekt blandning av unik design och förstklassig teknik. Den integreras helt plant med undertaket och erbjuder individuell inställning av 4-vägsutblås. Med en låg bygghöjd på endast 260 mm och ett miljövänligt köldmedium (R32), är denna enhet lika kraftfull som den är diskret.

Pris och kampanjer:

Daikin FFA50A-RXM50M9 Designkassett erbjuds till ett pris av 29 700 SEK. För mer information om våra installationstjänster och erbjudanden, kontakta oss.

Installation och service:

Gästrike Värmepump & Kyla AB erbjuder professionell installation, underhåll och reparation av Daikin FFA50A-RXM50M9 inom Gästrikland. Våra certifierade tekniker är redo att tillgodose dina behov.


​​​​​​​Kontakta oss:

För mer information om Daikin FFA50A-RXM50M9 Designkassett eller för att boka en kostnadsfri konsultation, kontakta Gästrike Värmepump & Kyla AB på 026-371 70​​​​​​​ eller info@gvkab.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina uppvärmnings- och kylbehov inom Gästrikeland.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström