Daikin Origo II XRH35 - Perfekt match för ditt hem


Daikin Origo 2 XRH35 är en innovativ luftvärmepump, designad för att fungera optimalt i Gästriklands unika klimat. Dess avancerade funktioner, inklusive Heat+, Heat Boost och Flash Streamer, gör den till ett idealiskt val för både villor och fritidshus.
 

Optimerad för vårt nordiska klimat

Daikin Origo II XRH35 är speciellt utvecklad med tanke på vårt nordiska klimat. Dess utomhusdel, RXTP35R, är utrustad med en DC-inverter swingkompressor för en längre livslängd och högre verkningsgrad. Med dess kringhägnande kondensor klarar den alla utomhustemperaturer, vilket gör den perfekt för vårt kalla klimat.
 

Smart styrning och energieffektivitet

Origo II XRH35 kommer med inbyggd WiFi-styrning, vilket ger dig möjligheten att kontrollera din värmepump var du än befinner dig. Dessutom, tack vare Daikins Online Controller, kan du även övervaka och justera dess prestanda via din smartphone.
 

Exceptionell luftkvalitet och bekvämlighet

Med Daikin Origo II XRH35 behöver du inte kompromissa med inomhusluftens kvalitet. Den är utrustad med Daikins Flash Streamer-teknik, som effektivt renar luften från luftburna partiklar, allergener och dålig lukt. Dessutom erbjuder den dubbla luftutblås en jämn luftfördelning och konstant temperatur i ditt hem.
 

Byggd för att klara av kallt klimat

Alla Daikin XRH-modeller är utvecklade och byggda för att fungera perfekt i kallt klimat. De är hårdtestade i klimatkammare under lång tid vid -25°C och 100% relativ luftfuktighet, vilket gör dem mycket tillförlitliga under de mest extrema klimatförhållanden.
 

Leveranstid och prisinformation

Observera att produktens leveranstid kan variera kraftigt på grund av det aktuella världsläget. För priser och offert, mejla oss på info@gvkab.se. För mer information om service, besök vår service sida och för andra förfrågningar, besök vår kontaktsida.
 

Fem års garanti och möjlighet till försäkring

För att visa hur mycket vi tror på kvaliteten på Daikin Origo II XRH35, erbjuder vi efter godkänd registrering en femårs garanti. Efter fem år har du också möjlighet att förlänga din trygghet med en försäkring via Arctic i upp till 16 år. Vill du veta mer? Läs mer om Daikins garanti och försäkring på vår hemsida.
 

En miljövänligare framtid med Daikin

Som ett led i att stödja en mer hållbar framtid använder Daikin det miljövänligare köldmediet R32. Detta ersätter det äldre köldmediet R10a och har en mycket lägre GWP (Global Warming Potential). Detta mer effektiva köldmedium möjliggör bättre konstruktion av kondensor och förångare, vilket resulterar i en mycket högre verkningsgrad än tidigare.
Vi på GVkab är stolta över att kunna erbjuda Daikin Origo II XRH35 till våra kunder i Gästrikland. Med sin stilrena design, avancerade funktioner och imponerande effektivitet är det en perfekt lösning för alla som söker en pålitlig luftvärmepump. Kontakta oss idag för mer information och för att upptäcka vad Daikin kan göra för ditt hem.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström