Din ultimata värmelösning - Daikin Origo II XRH25


Daikin Origo II XRH25, golvmodellen som kombinerar hög prestanda, energieffektivitet och en stilren design. Med upp till 6,2 kW kapacitet, levererar denna värmepump jämn inomhustemperatur effektivt, med en energiklass A++ vid värme och A+++ vid kyla.
 

Perfekt för Gästriklands klimat

Den här värmepumpen är del av vår Optimised Heating-serie, särskilt anpassad för det nordiska klimatet som vi har här i Gästrikland. Den levererar skön värme och behaglig svalka, oavsett säsong, så att du kan njuta av ett jämnt inomhusklimat året om.
 

Avancerade funktioner för optimal komfort

Origo II XRH25 kommer med smarta funktioner för att garantera bekvämlighet under vinterns kallaste dagar. Funktionerna Heat+ och Heat Boost tillsammans med dubbla luftflödet säkerställer en snabb uppvärmning och jämn luftfördelning i rummet.
 

Tyst och effektiv prestanda

Denna värmepump håller ljudnivån låg, utan att överstiga 39 dB i värmedrift, och samtidigt bibehålla en konstant inomhustemperatur.
 

Rengör inomhusluften

Origo II XRH25 är utrustad med Daikins Flash Streamer-teknik och ett luktborttagande titanapatitfilter, vilket renar luften från luftburna partiklar och allergener för en friskare inomhusmiljö.
 

Full kontroll med Wi-Fi-styrning

Origo II XRH25 styrs enkelt med fjärrkontroll eller smartphone via appen Daikin Online Controller, vilket ger dig möjligheten att styra din värmepump var och när du vill. Wi-Fi-styrning är inbyggt och kostnadsfritt att använda med ditt husets Wi-Fi.
För mer information om våra servicealternativ, besök vår service-sida eller för att begära en offert, mejla oss på info@gvkab.se.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström