Daikin Solo II XRH25 - Effektiv Värmepump

Framtidens luftkonditionering från Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör inom Gästrikeland

Välkommen till Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör av högkvalitativa värmepumpar i Gästrikland. Vi är stolta över att erbjuda Daikin Solo II XRH25, en energieffektiv och kraftfull lösning, optimerad för vårt nordiska klimat.

Produktbeskrivning:

Daikin Solo II XRH25 är utrustad med Optimised Heating 4, vilket ger minst sin nominella effekt ner till -17°C, och kan prestera upp till 3,5 kW vid -15°C och 2,9 kW vid -25°C. Den här värmepumpen är korrosionsskyddad och kommer med en behovsstyrd avfrostning. Dessutom jobbar den effektivt ner till -35 grader tack vare det miljövänliga köldmediet R32.

Funktioner inkluderar:

  • Kapacitet: Värme 6,2 kW, Kyla 4,0 kW
  • Lägsta ljudnivå: 21 dB
  • Årsverkningsgrad: SCOP 4,98 A++
  • Mått: Höjd 286 mm x Bredd 770 mm x Djup 225 mm
  • Garanti: 5 år totalgaranti från Daikin Sweden AB (reservdelar + arbete)

Pris och kampanjer:

För priser och offerter med standard- eller totalinstallation, vänligen mejla oss på info@gvkab.se

Installation och service:

På Gästrike Värmepump & Kyla AB erbjuder vi professionell installation, underhåll och reparation av Daikin Solo II XRH25. Våra lokala tekniker är certifierade och erfarna för att säkerställa en trygg och problemfri upplevelse. Läs mer om våra serviceerbjudanden här.​​​​​​​

Kontakta oss:

För mer information om Daikin Solo II XRH25 eller för att boka en kostnadsfri konsultation, kontakta Gästrike Värmepump & Kyla AB genom att besöka vår kontaktsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina uppvärmnings- och kylbehov i Gästrikland.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström