Daikin Solo II XRH35 med Optimised Heating 4

Välkommen till en produkt som kombinerar teknologisk innovation och optimal effektivitet. Daikin Solo II XRH35 med Optimised Heating 4 är en toppresterande luft-luftvärmepump utvecklad för vårt kalla nordiska klimat, särskilt anpassad för Gästriklands specifika väderförhållanden.

Pris och Installation

Kontakta oss för att begära offert för standard- eller totalinstallation av din Daikin Solo II XRH35. Observera att priserna är efter ROT-avdrag. Installationen inkluderar rör/kanal men inte eldragning för standardinstallation, och inkluderar både rör/kanal och elinstallation för totalinstallation. Skicka ett mejl till info@gvkab.se för mer information.

Kapacitet och Garanti

Denna värmepump levererar värme på 6,7 kW och kyla på 4,4 kW. Alla våra produkter kommer med en 5-års totalgaranti från Daikin Sweden AB, vilket inkluderar både reservdelar och arbete. Du kan även välja att köpa till en försäkring för år 6 till 16 via Arctic.

Funktioner och Egenskaper

Den nya Daikin Solo II XRH35 värmepumpen har en låg ljudnivå på endast 21 dB och erbjuder underhållsvärme från +10°C och steglöst uppåt. Med en årsverkningsgrad på SCOP 4,81 A++, ger den en energieffektiv värmelösning. Med Optimised Heating 4-teknologi ger den minst sin nominella effekt ner till -17°C och kan leverera upp till 4,3 kW vid -15°C och 3,3 kW vid -25°C.

Wi-Fi Styrning

Din Daikin Solo II XRH35 värmepump kommer med inbyggd Wi-Fi styrning, vilket innebär att du kan styra och övervaka din värmepump via ditt hem-Wi-Fi. Anslut enheten till Wi-Fi, ladda ner appen och du kan ändra termostaten, ställa in temperaturscheman, granska din energiförbrukning och mer.

En Värmepump för Svenskt Klimat

Med Daikins Optimsed Heating 4 och det nya miljövänliga köldmediet R32, kan denna värmepump effektivt arbeta ner till -35 grader, vilket gör den till en idealisk lösning för det svenska klimatet. Den har även en korrossionsskyddad utomhusdel och behovsstyrd avfrostning

Behovsstyrd Avfrostning

En av de unika egenskaperna hos Daikin Solo II XRH35 värmepumpen är dess behovsstyrda avfrostning. Detta innebär att värmepumpen kan anpassa sin avfrostningscykel baserat på rådande förhållanden, vilket ökar energieffektiviteten och livslängden på värmepumpen.

Korrosionsskydd och Värmeväxlare

Utomhusdelen av Daikin Solo II XRH35 är utrustad med korrosionsskydd och en frihängande värmeväxlare. Den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare innebär att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Detta löser ett vanligt problem för luft/luftvärmepumpar, oavsett märke, där värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel.
 

Daikins Patenterade Kompressor

Daikin Solo II XRH35 använder sig av Daikins patenterade Swingkompressor. Denna kompressor har färre rörliga delar än andra fabrikat, vilket bidrar till bättre driftsäkerhet och ökad livslängd. Den har också två kammare för en ännu tystare och vibrationsfriare gång.
​​​​​​​ 

Daikin Wi-Fi och Appen DAIKIN RESIDENTIAL CONTROLLER

För att göra din upplevelse med Daikin Solo II XRH35 ännu bättre, erbjuder vi en Wi-Fi-anslutning för din enhet. Genom att ladda ner appen DAIKIN RESIDENTIAL CONTROLLER kan du på ett enkelt och effektivt sätt styra din värmepump. Med denna app kan du enkelt ändra termostaten, ställa in temperaturscheman, granska din energiförbrukning, och mer.
För ytterligare information om vår service och produkter, vänligen besök vår Service-sida eller Kontaktsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina värmepumpsbehov i Gästrikland.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström