FUJITSU 09KMCBN

Framtidens luftkonditionering från Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör inom Gästrikeland

Välkommen till Gästrike Värmepump & Kyla AB, din lokala leverantör av luftvärmepumpar och luftkonditioneringslösningar inom Gästrikeland. Vi är stolta över att erbjuda FUJITSU 09KMCBN, en högkvalitativ och energieffektiv lösning för dina uppvärmnings- och kylbehov.

Produktbeskrivning:

FUJITSU 09KMCBN är en luftvärmepump som erbjuder hög prestanda och unika egenskaper, bland annat:
  • Energieffektiv: Tack vare den effektiva DC rotary kompressorn, en expanderad yta på värmeväxlare och en innovativ inverterstyrning, utnyttjas energin mer effektivt.
  • Tystgående: Ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.
  • För norden: Speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30 °C.
  • Underhållsvärme med ett knapptryck: Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10 °C underhållsvärme.
  • Fjärrkontroll och appstyrning: Värmepumpen styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter.

Pris och kampanjer:

FUJITSU 09KMCBN erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris på 18 600 SEK. För offert på pris med standardinstallation (5m rör/kanal, ej el-dragning) eller totalinstallation (10m rör/kanal och el-dragning) efter ROT-avdrag, vänligen kontakta oss.

Installation och service:

Gästrike Värmepump & Kyla AB erbjuder professionell installation, underhåll och reparation av FUJITSU 09KMCBN inom Gästrikeland. Våra lokala tekniker är certifierade och erfarna för att säkerställa en trygg och problemfri upplevelse.

Kontakta oss:

För mer information om FUJITSU 09KMCBN eller för att boka en kostnadsfri konsultation, kontakta Gästrike Värmepump & Kyla AB på 026-371 70​​​​​​​ eller info@gvkab.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina uppvärmnings- och kylbehov inom Gästrikeland.

Kontakta mig för mer information

Per-Jonas Ström